sábado, 18 de abril de 2015

Anem a Lloret de Mar i a Malgrat de Mar!!!

Hola a tots!

El passat 27 de març, en Mustapha i jo varem decidir anar a Lloret de Mar, ja que en Mustapha no hi havia anat mai.
Allà, varem anar a fer una volta pel passeig de mar i pel centre de la vila. Aquesta visita, per descomptat, la varem finalitzar a la sala de jocs recreatius Màgic Park.

Dins de la sala ens ho varem passar d'allò més bé i sense parar de riure!! (sobretot amb els autos de xoc, ja que en Mustapha no parava de xocar amb mi!!). Però el que més li va agrada en Mustapha va ser el futbolín!





Uns dies després, concretament el dia 7 d'abril, tot aprofitant que en Mustapha no tenia escola degut a la festa del Vilar, varem decidir anar al parc Francesc Macià de Malgrat de Mar!!

Primer de tot, varem realitzar una volta per visitar tot el parc i després varem decidir jugar una estona amb els diferents jocs que ofereix aquest com ara els gronxadors, l'escalada, tobogans,... i sobretot la tirolina!! (l'atracció que més li va agradar en Mustapha!!)






Un cop varem jugar amb totes les atraccions del parc, varem decidir anar a jugar a futbol!! Però, degut a què no teniem pilota, varem decidir anar a comprar-ne una i anar jugar a la platja de Blanes amb ella!
Allà, en Mustapha li va agradar molt el fet de mostrar-me les seves habilitats com a jugador de futbol, el seu esport preferit! 

Va ser un dia d'allò més complert!! 




Fins aviat Rossinyols!

No hay comentarios:

Publicar un comentario